تغذیه در طول ارتودنسی


1398/4/28 19:42:34

هر چیزی که می تواند به براکت و آرچ وایرها بچسبد یا زیر آن ها گیر کند پرهیز کنید. به طور کلی هر چه بافت غذا نرم تر باشد، بهتر است.

به عنوان یک قانون کلی باید از هر چیزی که می تواند به براکت و آرچ وایرها بچسبد یا زیر آن ها گیر کند پرهیز کنید. به طور کلی هر چه بافت غذا نرم تر باشد، بهتر است. مواد غذایی مجاز در طول دوره ارتودنسی عبارتند از:
• میوه های نرم مانند گریپ فروت، شلیل، کیوی، و نارنگی
• سبزیجات بخارپز شده ونرم
• محصولات لبنی مانند ماست و پنیر جایگزین خوبی برای گوشت هستند.
• گوشت نرم مانند مرغ و ماهی از گوشت استیک و کباب بهتر است.
• دسرها مانند پودینگ، پای سیب، بستنی
• غلات نرم، ماکارونی پخته، برنج پخته شده
• نان نرم، کلوچه، پنکیک
• اسموتی ها
• تخم مرغ نیز یکی دیگر از جایگزین های خوب گوشت به خصوص برای صبحانه است.
مواد غذایی غیر مجاز برای تغذیه در طول ارتودنسی:
• مواد غذایی سفت
• گوشت های کبابی سفت
• مواد غذایی چسبناک
• جویدن مواد خارجی
• یخ