روز هفته صبح عصر
چهارشنبه ها - 15 - 20

حساسیت های ارتودنسی


تاریخ ارسال : 1398/5/6 7:21:34 تعداد بازدید : 21,230 مرتبه نسخه ی قابل چاپ

درصدی از افراد به نیکل، یک فلز معمولی در سیم و براکت ارتودنسی، حساسیت دارند. از دیگر مواد آلرژیک و حساسیت‌زا کش‌ها (الاستیک‌ها) و دستکش‌های معاینه لاستیکی هستند که در طول درمان ارتودنسی با پوست شما تماس نزدیک دارند.

اگر به ماده‌ای و یا چیزی حساسیت دارید مهم است که با  متخصص ارتودنسی خود در میان بگذارید. درصدی از افراد به نیکل، یک فلز معمولی در سیم و براکت ارتودنسی، حساسیت دارند. از دیگر مواد آلرژیک و حساسیت‌زا کش‌ها (الاستیک‌ها) و دستکش‌های معاینه لاستیکی هستند که در طول درمان ارتودنسی با پوست شما تماس نزدیک دارند. خوشبختانه احتمال حساسیت به دستکش و مواد لاستیکی کم است.

همچنین چندین موارد واکنش های آلرژیک در رابطه با مواد استفاده شده در ساخت براکت های نامرئی گزارش شده است. ممکن است واکنش های خفیف آلرژیک مانند خارش پوست، قرمزی، افزایش یا کاهش ترشحات غدد، تهوع، احساس سوزش و یا تورم بافت نرم در مجاورت مواد حساسیت‌زا اتفاق بیافتد. واکنش های شدید حساسیت‌زا، هر چند نادر، می تواند باعث عوارض تنفسی شود. همواره در رابطه با نگرانی های خود با  ارتودنتیست خود مشورت کنید چرا که ممکن است واکنش های آلرژیک ناگهان در طول درمان رخ دهد. در صورت وجود حساسیت اقدامات احتیاطی مناسب و برنامه های درمان جایگزین مورد بررسی قرار می گیرد


برچسب ها
حساسیت های ارتودنسی ,مشکلات ارتودنسی

مطالب مرتبط
  • تاریخ ارسال : 1398/6/16 6:00:23 0
    5 نکته برای گذراندن هفته اول درمان با براکت ها
    هفته اول درمان ارتودنسی برای بسیاری از افراد دشوار است. هنگامی‌که براکت ها تنظیم می‌شوند، معمولاً برای چند روز اول احساس ناراحت‌ کننده‌ای را تجربه می‌کنید زیرا دندان و دهان به وجود آن‌ها عادت نکرده است. این ناراحتی معمولاً پس از چند روز یا حداکثر یک هفته از بین می‌رود. افرادی که ارتودنسی دارند گاهی احساس درد یا ناراحتی می‌کنند اما این درد عمدتاً به خاطر وجود جای زخم است و احساس ناراحتی در اثر برخورد براکت به گونه‌ها، دندان و لب‌ها به وجود می‌آید. هنگامی‌که این اتفاق می‌افتد، روش‌های مختلفی وجود دارد که سریعا درد و ناراحتی را برطرف می‌کند
  • تاریخ ارسال : 1398/5/16 6:30:06 0
    با براکت های شل شده چه باید کرد؟
    اگر یک یا تعداد بیشتری از براکت های شما شل شده است ، سریعاً با ارتودنتیست یا دندانپزشک تماس بگیرید. و میزان شل بودن آن را اطلاع دهید.
  • تاریخ ارسال : 1398/4/28 19:42:34 0
    تغذیه در طول ارتودنسی
    هر چیزی که می تواند به براکت و آرچ وایرها بچسبد یا زیر آن ها گیر کند پرهیز کنید. به طور کلی هر چه بافت غذا نرم تر باشد، بهتر است.
  • تاریخ ارسال : 1397/9/25 15:59:24 0
    چرا به ارتودنسی پیشگیری نیاز است؟
    ارتودنسی پیشگیری چیست و در چه سنی باید انجام شود؟

دیدگاه های کاربران
نام و نام خانوادگی :
پست الکترونیک :
متن دیدگاه :
کد امنیتی :
در صورت ارسال نظر جدید توسط کاربران دیگر ، به من اطلاع بده
نظرسنجی
نظر شما در مورد عملکرد منشی در مطب چیست؟

خیلی بد
ضعیف
عالی
تماس با ما

کرمانشاه - دبیر اعظم - كوچه دبيراعظم ( زرافشاني) - ساختمان ارشيا - طبقه دوم - واحد سوم




08337293262 -
300011122222 info@dr-golshah.com