روز هفته صبح عصر
چهارشنبه ها - 15 - 20

آیا دندانهای عقل باعث کج شدن دندانهایم می شود؟


تاریخ ارسال : 1398/7/28 7:00:40 تعداد بازدید : 18,465 مرتبه نسخه ی قابل چاپ

پاسخ کوتاه به این سوال خیر. برای سالهای طولانی این تصور غلط وجود داشت که با شروع رشد دندان های عقل ، دندان های دیگر را به جلو سوق می دهد و باعث کج شدن آنها می شود.

پاسخ کوتاه به این سوال خیر. برای سالهای طولانی این تصور غلط وجود داشت که با شروع  رشد دندان های عقل ، دندان های دیگر را به جلو سوق می دهد و باعث کج شدن آنها می شود.

اکنون با تحقیقات بیشتر در جامعه ارتودنسی می دانیم که دندانهای عقل نمی توانند نیروی کافی را برای حرکت دندانهای دیگر اعمال کنند. هنگامی که دندانها بعد از درمان ارتودنسی مجدداً کج می شوند ، شایع ترین دلیل عدم استفاده از ریتینر است. استخوان اطراف دندانهایمان بافت زنده ای است که در طول زندگی ما دائماً در حال تغییر است. به دلیل گردش خون استخوان ، دندانها با بزرگتر شدن می توانند تغییر کنند.

برای جلوگیری از هرگونه تغییر عمده دندان ، پوشیدن نگهدارنده برای طول عمر بسیار مهم است.

🔶 پس چرا  باید دندان عقل را بکشیم؟

همه دندانهای عقل نباید کشیده شوند.  اگر این دندان‌ها بدون‌انحراف و سالم باشند، همانند دیگر دندان‌ها ارزشمند خواهند بود، اما در بیشتر مواقع این طور نیست و باید به فکر کشیدن‌شان بود.

زمانی که دندان عقل درمی‌آید، ممکن است به‌خاطر نداشتن فضای کافی به درستی رشد نکند و مشکل‌ساز بشود. مشکل دیگر مربوط به زمانی است که دندان‌های دیگر امکان پدیدار شدن کامل دندان عقل را به آن نمی‌دهند و نصف‌ونیمه سر بر می‌آورد. این مسئله باعث می‌شود تا منفذ کوچکی در اطراف دندان عقل به وجود بیاید و باکتری‌ها از طریق آن به قسمت داخل لثه راه پیدا کنند. عفونت ناشی از ورود باکتری‌ها می‌تواند منجر به درد، ورم کردن، خشکی فک و برخی اختلالات دیگر بشود. به‌علاوه زمانی که دندان کامل بیرون نمی‌آید، احتمال خراب شدن آن یا آسیب رساندنش به لثه بیشتر می‌شود، چراکه معمولا در تماس با برس مسواک قرار نمی‌گیرد و مانند دیگر دندان‌ها از آلودگی پاک نمی‌شود.


برچسب ها
دندان عقل ,کشیدن دندان عقل ,دکتر امین گلشاه ,کج شدن دندان عقل

مطالب مرتبط
  • تاریخ ارسال : 1398/4/22 13:57:33 0
    ارتباط بین سلامت عمومی بدن و سلامت دهان و دندان
    بهداشت دهان و دندان ضعیف می تواند باعث بروز مشکلات قلبی شود، از سوی دیگرسلامت بدن سلامت دهان و دندان را تحث تاثیر قرار می دهد
  • تاریخ ارسال : 1398/9/16 12:14:57 0
    تاخیر در رشد دندان شیری:
    اولین دندان شیری در حدود ۶ ماهگی رشد می کند؛ هر چند که این زمان در هر نوزاد متفاوت است. معمولا دو دندان پیشین فک پایین زودتر رشد می کنند و تمام ۲۰ دندان شیری تا ۳ سالگی ظاهر می شوند.
  • تاریخ ارسال : 1398/8/19 8:59:19 0
    10 چیزهایی که شما در مورد دندانهای خود نمی دانید
    شاید مراجعه به دندانپزشک یک پدیده نسبتا مدرن باشد، اما آیا می دانستید که استفاده از خمیردندان در حدود ۵۰۰ قبل از میلاد مسیح رواج داشته است؟ در آن زمان، یونان باستان از مخلوطی حاوی زنگ آهن و پودر مرجانی را برای تمیز کردن دندان های خود استفاده می کردند. همچنین مسواک ها دسته هایی از شاخه های درخت بودند که مردم آنها را می جویدند. در این مطلب شما را با حقایقی در مورد دندان آشنا می کنیم.
  • تاریخ ارسال : 1398/8/15 11:16:22 0
    تأثیر رژیم غذایی و تغذیه بر سلامت دهان و دندان
    حفظ رژیم غذایی مناسب برای سلامتی دهان و دندان ضروری است. زمان و نحوه مصرف مواد غذایی روی سلامت عمومی و سلامت دندان ها و لثه های شما تأثیر می گذارد.

دیدگاه های کاربران
نام و نام خانوادگی :
پست الکترونیک :
متن دیدگاه :
کد امنیتی :
در صورت ارسال نظر جدید توسط کاربران دیگر ، به من اطلاع بده
نظرسنجی
نظر شما در مورد عملکرد منشی در مطب چیست؟

خیلی بد
ضعیف
عالی
تماس با ما

کرمانشاه - دبیر اعظم - كوچه دبيراعظم ( زرافشاني) - ساختمان ارشيا - طبقه دوم - واحد سوم




08337293262 -
300011122222 info@dr-golshah.com